Stay in Shape

Wat is Stay in Shape?
Stay in Shape helpt om blessures te voorkomen, evenwicht te bevorderen, stabiliteit en je houding te verbeteren. Dit wordt gedaan door middel van verschillende oefeningen én materialen. Hierdoor wordt je lichaam keer op keer uitgedaagd.

Het versterkt je lichaam en vooral je gewrichten. Bovendien wordt er gestimuleerd om spiergroepen te laten samenwerken tijdens een oefening waardoor het lichaam optimaal wordt versterkt en samenwerkt. Gevolg hiervan is dat dagelijkse activiteiten makkelijker worden uitgevoerd, je minder last hebt van stijve spieren en de kans op blessures neemt af.

Kortom: deze les is voor diegene die in fit willen worden én voor diegene die fit willen blijven!

 

Deze les valt onder de Small Group Lessen!
Small Group lessen is een efficiënte en intensieve work out in kleine groepjes van maximaal 10 personen. Je hebt meer contact en begeleiding van de trainer, maar ook gezelligheid van trainen in groepsverband. Of het nu gaat om je conditie te verbeteren, herstel na blessure, kracht verbeteren? Door te trainen in een kleine groep, kan iedereen zijn of haar doel nastreven! Trainen op een vaste tijd onder begeleiding biedt een goede stok achter de deur!


Wanneer is deze les?

Maandag van 9.15 uur tot 10.00 uur
Dinsdag van 19.00 uur tot 19.45 uur
Woensdag van 19.15 uur tot 20.00 uur
Donderdag van 20.00 uur tot 20.45 uur
Vrijdag van 9.00 uur tot 9.45 uur

 

Wat moet ik meenemen naar de les?
Handdoek
Flesje water
Sportkleding aan

Doe mee met een gratis proefles, we zien jou graag bij Sport Team Ede!