Steps

 

 

Wat is Steps?

Steps is een swingende en uitdagende groepsles voor mensen met pit! Door het trainen in groepsverband ben je meer gemotiveerd en daag je jezelf helemaal uit. Aan het einde van de les zul je alles voelen branden.

 

Uiteraard wordt er bij deze les gebruik gemaakt van de step. Dit is een in hoogte verstelbaar bankje waar je, op de maat van de muziek, verschillende oefeningen uitvoert. Je bepaalt zelf hoe hoog je de step wil! Op het ritme van de muziek stap je op het bankje op en af, of spring je er zelfs overheen. Tijdens de oefeningen word je begeleid daarin.

 

Naast dat je gebruik maakt van de step, worden er ook spierversterkende oefeningen gedaan. Kortom: je traint conditie én je spieren.

 

De les is voor iedereen toegankelijk, je traint op je eigen niveau!

 

Deze les valt onder de Small Group Lessen!
Small Group lessen is een efficiënte en intensieve work out in kleine groepjes van maximaal 10 personen. Je hebt meer contact en begeleiding van de trainer, maar ook gezelligheid van trainen in groepsverband. Of het nu gaat om je conditie te verbeteren, herstel na blessure, kracht verbeteren? Door te trainen in een kleine groep, kan iedereen zijn of haar doel nastreven! Trainen op een vaste tijd onder begeleiding biedt een goede stok achter de deur!


Wanneer kun je deze les volgen?

Dinsdag van 20.00 uur tot 20.45 uur

 


Wat neem je mee?

Handdoek

Flesje water

Sportkleding aan

 

 

Doe mee met een gratis proefles, we zien jou graag bij Sport Team Ede!