TRACKING YOUR WORKOUT EFFORT WITH MYZONE!

 

Wij als Sport Team staan voor kwaliteit. Wij vinden het belangrijk dat de doelstellingen die onze leden hebben, worden nagestreefd. Maar hoe kunnen wij dit monitoren? Middels Myzone!

 

Myzone motiveert je door middel van het nauwkeurig bijhouden van al je inspanningen middels hartslag-monitoring. Als je met jouw persoonlijke hartslagmeter binnen de Myzone sectie van Sport Team Ede komt, wordt alle informatie weergegeven op het grote scherm in de vorm van een kleur gecodeerde tegel.

 

 

 

 

Hierop is je persoonlijke informatie heel makkelijk leesbaar. Deze live feedback – tijdens het trainen -  motiveert extra om je in te spannen. Bovendien kunnen wij en jij jouw hartslag goed in de gaten houden. En hierdoor kun jij je gewenste resultaten bereiken.

 

Je kunt de Myzone koppelen aan de smartphone app. Door middel van je band te activeren, worden alle gegevens geüpload. Hierdoor is trainen met de hartslagband ook mogelijk buiten Sport Team Ede. Je kunt het dus tijdens elke training gebruiken én registreren.

  

ENTHOUSIAST GEWORDEN?!

    

Meer informatie aan de bar of stuur een e-mail naar sportteam-ede@live.nl