Mag ik me even voorstellen.

 

Ik ben Dini Louwerse en ik verzorg energetische behandelingen.

De stappen die ik de afgelopen jaren genomen heb om te zijn wie ik nu ben.... van Reiki naar Shambhala master hebben mij gemaakt tot wie ik ben, sterk en krachtig sta met twee benen stevig aan de grond. Het was een mooie, lange weg waarin ik veel heb geleerd, mijn doel is anderen helpen met het verminderen van lichamelijke en geestelijke klachten.

 

Wat houd een energetische behandeling in?       

Door het lichaam van de mens lopen onzichtbare energiebanen de meridianen. Hier doorheen stroom levensenergie. Deze energiebanen kunnen "verstopt"raken ten gevolge van angst, stress, emoties enzovoorts, op de plaatsen waar de stroom blokkeert hoopt zich energie op, er kan pijn ontstaan (wie kent niet de pijnlijke nek of schouder), een orgaan kan minder goed gaan functioneren. Elders in het lichaam ontstaat dan een energietekort, met koude handen- en voeten en moeheid als gevolg.

 

 De meest voorkomende klachten zijn:

nek- en schouderklachten - rugklachten - (chronische)vermoeidheid - stress - maag-, en darmklachten - allergieën - slaapproblemen - rusteloosheid - onzekerheid - faalangst - uit balans zijn - last hebben van (onverwerkte)ervaringen uit het verleden - buikpijn - futloos voelen - jouw leven een andere wending geven.
 

Tarieven:

Behandelingen van 30 min. € 40,-

Behandelingen van 60 min. € 55,-

 

Wil je een afspraak maken? 

Mijn nummer is 0622311698