Vechtsporten


Weerbaarheid.... Wat is dat? Het is lastig om het begrip weerbaarheid gedefinieerd te krijgen, het is een ruim begrip, maar de dikke Van Dale  definieert weerbaar als 'in staat om tegenstand te bieden'. Een aantal kenmerken die bij weerbaarheid horen, zijn dan ook op een goede manier voor jezelf opkomen en je grenzen aangeven. kinderen die minder weerbaar zijn, worden vaker gepest, weerbaarheidstrainingen zijn ook vaak bedoeld voor kinderen die gepest worden.

 

Boksen, Kickboksen en MMA zijn uitstekende trainingen om je weerbaarheid te vergroten, klik op 1 van onderstaande knoppen voor meer informatie over de sport naar je keuze.

 

Weerbaarheidstrainingen voor volwassenen worden gegeven op kleine groepen of als PT (personel training) je kunt je aanmelden voor de eerstvolgende cursus via onderstaande knop.

 

Voor de jeugd hebben wij jeugd trainingen waaronder jeugd kickboksen en Roots, Deze sporten zijn goed voor het zelfvertrouwen van het kind, wanneer uw kind gepest wordt dan is Roots een goede stap om uw kind weerbaarder te maken. Klik op onderstaande knoppen om meer informatie.