Jeugd kickboksen 7 t/m 14 jaar


 

Wat is jeugd kickboksen?

Kickboksen is een vechtsport waarbij stoten uit de bokssport gecombineerd worden met trappen uit andere sporten zoals bij karate en taekwondo. De stijl van trappen bij het kickboksen is echter anders dan bij deze sporten en is afkomstig uit de Muay Thai Kickboksen. Elleboogstoten zijn in het kickboksen anders dan bij de traditionele vorm van Muay Thai, niet toegestaan.

 

Bij jeugd kickboksen leren de kinderen om met respect met elkaar om te gaan en om hard te trainen. Elk jaar kunnen zij trainen voor diploma's en de clubkampioenschappen waarbij zij het geleerde in de ring kunnen toepassen.

 

Materialen zoals bokshandschoenen en scheenbeschermers zijn aanwezig en kun je gebruiken tijdens de proeflessen. Word je lid, dan moet je je eigen materialen aanschaffen. Dit kan uiteraard bij STE. Informeer hiervoor bij je leraar.

 

Wanneer is deze les?

Maandag    7 t/m 14 jaar   van 18.00 tot 19.00 uur

Woensdag  7 t/m 10 jaar   van 17.00 tot 18.00 uur

Woensdag 11 t/m 14 jaar  van 18.00 tot 19.00 uur

 

Wat neem je mee en draag je naar deze les?

Handdoek

Flesje water

Sportkleding aan

  

Doe mee met een gratis proefles, we zien jou graag bij Sport Team Ede!
Feedback ontvangen van één van de nieuwe deelnemers:
Goede avond ,
Robin mijn zoon heeft nu een aantal trainingen bij jullie gedaan , hiervoor zat hij op karate . Ik wilde jullie laten weten dat hij elke keer heel enthousiast thuis komt dit had hij bij karate eigenlijk nooit . Echt leuk om zien . Tof hoe zijn trainer dat doet . Wilde ik ff laten weten .