Over ons

Hans Louwerse

Hans Louwerse, is samen met zijn vrouw Dini, de grondlegger van Sport Team Ede.
Op dit moment geeft Hans survival-trainingen, maar niet gek opkijken als Hans een bodypumples geeft, want hij is in alle lessen thuis.
Buiten het sportcentrum is Hans erg druk met zijn andere passie de survivalsport (zie ook www.survivalteam-ede.nl).

Dini  Louwerse

Dini Louwerse is dagelijks te vinden bij Sport Team Ede en beleeft hier zelfs, na 25 jaar, nog elke dag veel plezier aan. Naast het geven van diverse lessen is Dini ook actief met het begeleiden van het SLIMdiet-methode en Good Life programma.
Dini is er trots op dat de sportschool een laagdrempelig karakter heeft en dat het door de leden als een warme sportschool wordt gezien waar iedereen welkom is.

 


Miriam Ophof

 

Miriam Ophof is een ervaren sportinstructeur, zij is 32 jaar, getrouwd met Marco en hebben twee zoontjes Aaron en Tim.

 

Miriam is in het bezit van Fitvak A en B, zij is tevens Vital Coach, Personal Trainer en gewichtsconsulent.

 

Verder heeft Miriam verdere specialisaties, zoals: schrijven, redactie, communicatie, administratie, organiseren van evenementen en projecten coördineren!

Wil je een les van Miriam meedoen? Ze werkt in de ochtenduren en geeft Club Vitaal. 

 

Raymond Jarman

Raymond Jarman is naast leraar MMA en Kickboks ook zelf actief in de vechtsportwereld.
Hij heeft al ruim 50 MMA-wedstrijden op nationaal en internationaal niveau gevochten. Op dit moment verzorgt Raymond de jeugdkickboks-trainingen en het inmiddels drukbezochte MMA-uur. Wij hopen Raymond te ondersteunen in zijn carrière en zijn blij dat hij ons team ondersteunt! Raymond is in 2013 Europees kampioen geworden en in 2016 Nederlands Kampioen
Sport Team Ede is hier zeer trots op!

 


Rosa Louwerse

Rosa is een ervaren enthousiaste sport instructeur, met een leeftijd van 21.

Rosa is afgestudeerd van het CIOS in arnhem. tevens is zij in het bezit van het certificaat Rots en Water trainer, Preventie Agressie en Geweld.

Rosa verzorgd de kickbokslessen Only Ladies. Tevens verzorgd zei de buitenschoolse weerbaarheid, zelfverdediging en kickbokstrainingen en Boksfitlessen.

Fred Koppenjan

Fred versterkt het kickboksteam.

Don Keizer

Don versterkt ons team met het geven van de Stay in Shapelessen op de dinsdagavond.

Jacco Voskuil

Jacco Voskuil is onze kickboksleraar die in het dagelijks leven accountmanager is en samen met vriendin en twee zoontjes in Ede woont. Op de zaterdagochtend geeft hij kickbokslessen. Waarom? Hij vindt dat kickboksen de meest veelzijdige sport die er is. Jacco is al ruim 20 jaar lid van Sport Team Ede!

Achter de bar

Elke avond staat er niet alleen een instructeur voor je klaar, maar word je ook ontvangen bij de bar waar je nog een sportdrankje kan kopen. Of na afloop kun je een bakje koffie/thee drinken en een praatje maken.

Achter de bar staan:

Anna Louwerse

Elly Aanraad

Don Keizer